A Cosen gépek az innováció és a precíz fémfeldolgozás megtestesítői

Az a küldetésünk, hogy biztosítsuk ügyfeleink számára a legkiválóbb eszközöket a magas szintű fémfeldolgozáshoz. Ennek az iparágnak elengedhetetlen része a fűrészeszközökkel végzett munka, melyhez többek között a Cosen gépeket is bátran ajánljuk! Az alábbiakban szeretnénk bemutatni, miért döntöttünk a Cosen gépek forgalmazása mellett.

Márkás fűrészgépeink jelentős része érkezik a Cosentől. A Cosen a világ egyik vezető gyártója a fűrészgépek területén, 1976-os megalakulása óta pedig már rengeteg csúcsminőségű eszközt tett le az asztalra. Nem hiába választja a mi cégünk a Cosen gépeket: ezek a tartós, precíz eszközök folyamatos fejlesztéseken esnek át, azért, hogy a piac legjobbjai lehessenek. Ezt a nemes küldetést már a nevük is jelzi. A Cosen nevet kettébontva, és az eredeti, mandarin jelentést lefordítva a ‘Co’-ról azt mondhatjuk, hogy egyfajta csúcsot, tetőpontot jelent, a ‘Sen’-t pedig mint szentként vagy sérthetetlenként fordíthatjuk le. A professzionalizmus és a magas integritás sugárzik a Cosen gépekből.

Mivel a mi célunk az, hogy a lehető legmegbízhatóbb és legpontosabb termékeket kínáljuk a vásárlóknak, ezért érthető, hogy kizárólag a nemzetközi porond legelkötelezettebb és legtapasztaltabb szereplőivel működünk együtt. A Cosen a negyven éven át tartó dinamikus fejlődésével, és az ISO-9001 standarnak való folyamatos megfelelésével, illetve számos díj és elismerés bezsebelésével rászolgált erre a pozícióra.

A Cosen gépek a sokoldalúság szempontjából sem szenvednek hiányt. A kézi gépektől kezdve egyenes- vagy szögvágásra alkalmas, automata és félautomata gépeket is talál a készletünkben. Míg a kézi verziók elsősorban az esztergályos műhelyek munkáját hivatottak megkönnyíteni, addig a félautomata és automata változatok már a legmagasabb üzemi munkabírást is könnyen veszik. Modern, érintőképernyős vezérlő technológia segíti a Cosen gépek használatát, bárhol is venné igénybe szolgálatukat. Az automata pedig egyben azt is jelenti, hogy teljesen programozható valamennyi ilyen Cosen gép.

Ha érdeklődik a Cosen gépek iránt, keressen minket bátran, munkatársaink örömmel válaszolnak kérdéseire!