amada bimetál fűrészszalagok
Amada fűrészszalagok

AMADA DUOS M42 Fűrészszalag

A speciális fogforma és a különböző fogmagasságok miatt a különböző méretű fűrészelés lehetséges szalagcsere nélkül is. Különösen alkalmas könnyű szalagfűrészek számára. 20-as és 27 es szélességben!

AMADA PROTEC MATRIX Fűrészszalag

Fűrészlap speciális acélhoz és csövekhez, erősített fogháttal, a fogtörések csökkentése érdekében. Különösen alkamlas 950 N / mm2-ig terjedő erősségű acélokhoz.

AMADA PROTECTOR M42 Fűrészszalag

Fűrészlap üreges acélhoz és csövekhez, erősített fogháttal, a fogtörések csökkentése érdekében.

AMADA SGLB M42 Fűrészszalag

Univerzális fűrészlap típus széles körű alkalmazásra.

AMADA SUPER8 M42 Fűrészszalag

Újonnan kifejlesztett M42 szalagfűrészlap univerzális célra. Különleges kialakítás zajcsökkentéshez, jobb élettartam és magas felületi minőség.

AMADA RATIO HI-LO Fűrészszalag

A már bizonyított AMADA HILO fog alakja csökkenti a súrlódást és lehetővé teszi a nagy vágási teljesítményt olyan anyagok számára, amelyek erőssége akár 950 N / mm2 is lehet.

AMADA HI-LO M42 Fűrészszalag

Különleges fogprofil HILO foggeometriával kombinálva. Egy adott gyártási módszerrel lehetővé válik a nagy szilárdságú anyagokból készült, csövek, például duplexacél vágása. Rozsdamentes acélhoz is ajánljuk!

AMADA CHIPBREAKER M42 Fűrészszalag

Speciális fogprofil a HILO foggeometriával kombinálva. Csökkenti a forrósodást a fogcsúcson, és elősegíti a kisebb forgácsok kialakulását. Ennek eredményeképpen különösen alkalmas kedvezőtlen forgácsformájú anyagok esetében.

AMADA SUPER HL-G M42 Fűrészszalag

“HILO foggeometria.” Széles alkalmazási terület a normál acéltól a nehéz anyagok vágásáig.

AMADA SHL M42 Fűrészszalag

“HILO foggeometria.” A vágási csatorna csökkenti a vágási ellenállását a közepes és nagy átmérőjű anyagok esetében. Súrlódást gátló változat áll rendelkezésére a belső rögzítésű anyagok számára.

AMADA SIGMA M42 Fűrészszalag

Vágási csatorna szabadalmaztatott foggeometria segítségével a vágási ellenállás csökkentése érdekében. Nehezen megmunkálható anyagok vágásához használható, különösen rozsdamentes acélokhoz ajánlott.

AMADA MAGNUM HL-G M71 Fűrészszalag

A HILO foggeometria és a precíziós kompenzálás súrlódáscsökkentést eredményez. Kiváló vágási teljesítmény a szerszámacélhoz.

AMADA MAGNUM HL M71 Fűrészszalag

A HILO foggeometria és a precíziós kompenzálás súrlódáscsökkentést eredményez. Nehezen megmunkálható anyagok vágásához, és magas hőállóságú speciális ötvözetek esetében is használható. Nagy teljesítményű fogcsúcsanyag és szakaszos vágócsatorna szabadalmaztatott foggeometriával!

AMADA AURORA M42+TiN Fűrészszalag

TiN bevonatú SIGMA nagyteljesítményű fűrészszalag nehezen forgácsolható anyagokhoz, rendkívül hosszú élettartamú.

GLB Fűrészszalag

GLB fűrészszalag kontúrvágásra 4 mm-től 13 mm-es lapszélességig!