Gondot jelentett egy HEA400-as gerenda, vagy egy ⌀360-as köracél darabolása? A Fűrésztech KFT megoldást talált a problémára. Fűrészgép kölcsönzés terén állunk rendelkezésére! Az utóbbi években visszatérő probléma, hogy a kezdő és a több éve működő kis-és középvállalkozások, kénytelenek visszautasítani egyszeri -nagyobb acélszerkezeti munkák kivitelezését, mivel a fűrészelési kapacitásuk nem teszi lehetővé a project kivitelezését. Partnereink […]

Az Arrabona Racing Team egy olyan győri hallgatókból álló csapat, akik a Formula Student mérnökverseny sorozat versenyzői 2014 óta. A csapat feladata, hogy egy év alatt megtervezzen, legyártson, összeépítsen és teszteljen egy versenyautót, amellyel a nyári időszakban különböző országokban megmérettethetik tudásukat. Komoly előkészületeket és hosszú gyártási folyamatot igényelnek a fejlesztések, amelyekhez 2020 óta vállalatunk is […]

Fűrészgép szerviz

Fűrészgép szerviz, már telefonon is, kényelmes szolgáltatás, kedvező feltételek, nem csak a pandémia idején érdemes igénybe venni!

Cosen, 3Keego

Cosen, 3Keego fémipari berendezések, magas színvonal, megbízhatóság, korszerűsítse márkás gépekkel az ipari területet!

Cosen fűrészgépek

Cosen fűrészgépek, minőség, megbízhatóság, válasszon modern munkaeszközt, és tapasztalja meg a Cosen márka előnyeit! Manapság sokféle fémipari fűrészgép közül válogathatnak a szakemberek. Természetes, hogy a többség mindenképp színvonalas, könnyen kezelhető berendezést szeretne találni, hiszen ilyen gépekkel öröm a munkavégzés, és a legjobbat lehet kihozni a különböző fém alapanyagokból. Amennyiben Ön még keresi az elvárásoknak megfelelő […]

A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása.   Budapesten kívül bármelyik településről benyújtható a pályázat. Pályázat leadásának határideje: 2021.03.01. – 2022.02.15.

Cosen fűrészgépek

Cosen fűrészgépek széles választékban, kedvező áron, kiváló minőségben, egyenesen a hazai márkaképviselettől! Amikor professzionális fűrészgépre, vagy más fémipari eszközökre van szükség, elsődleges fontosságú a megfelelő partner kiválasztása, hiszen csak így lehet biztos a tökéletes minőség és a megfelelő szervizháttér, mindezek mellett az ár és az innovatív megoldás is fontos szempont.

Cosen fűrészgép

Manapság nagyon sok fémipari terület esik át fejlesztésen, azért, hogy javuljanak a munkakörülmények és a termelékenység is. A korszerűsítés egyik legfontosabb része az új berendezések megvásárlása. Erre nem csupán a minőségi munkavégzés miatt van szükség, hanem a folyamatos termelés biztosítása is fontos szempont. Amennyiben Ön is szeretné lecserélni a régi fűrészgépeket a terület fejlesztésének keretein […]

mágnestalpas fúrógép

A mágnestalpas fúrógépeket precíz furatok elkészítéséhez használják különféle acélszerkezetek, vázszerkezetek, vagy akár acéltáblák esetében is. Lényegük a biztonságos rögzíthetőség, amit a mágnestalpban található, erős elektromágnes tesz lehetővé. Csupán egyetlen gombnyomás, és a mágnestalpas fúrógép szilárdan rögzül az előre meghatározott pozícióban, majd elindítható, és a fúrásra kész.

Cosen szalagfűrész

A szakemberek közül egyeseknek komoly kihívást jelent megtalálni a megfelelő eszközöket, szalagfűrészeket a fémfeldolgozáshoz. A mindennapi teendők mellett sokaknak nincs túl sok idejük arra, hogy minden egyes készüléknek utánanézzenek a kereskedések kínálatában, ehelyett inkább gyors ajánlásra lenne szükségük. Amennyiben Ön is túlságosan elfoglalt, de szeretné gyorsan, könnyedén megtalálni a megfelelő munkaeszközét, ajánljuk figyelmébe a Cosen szalagfűrészeket!

A Cosen MT sorozat tökéletes megoldás a gondtalan vágáshoz. A COSEN MT-125 kis méretű gépet főleg kisméretű csövek, zártszelvények, üreges anyagok darabolására, akár helyszíni munka elvégzésére is alkalmas, mivel súlya (21,5 kg) könnyen mozgathatóvá teszi továbbá 220V-ról működtethető.

Fűrészgép szerviz

Ahogy más munkaeszközöknél, úgy a fűrészgépeknél is merülhetnek fel problémák a használatuk során. Egyesek bizonyos hibákról azt gondolják, hogy már lehetetlen orvosolni őket, ezért új berendezés megvásárlásán gondolkodnak.